STYLING

suuzenzo collage

Interieuradvies en interieurontwerp
Wil je eens wat anders? Maar weet je niet goed hoe en wat? SUUZ biedt advies, ondersteuning en begeleiding op het gebied van interieur.

Oriënterend gesprek
Ik bespreek met jou je wensen en eisen voor de desbetreffende ruimte(n). Met deze informatie en onze creatieve ideeën kan ik een gericht advies/ontwerp maken.

Advies
Ik maak een interieurontwerp met de gekozen materialen en bestaande, nieuwe of gerestylde meubels. Voor een compleet advies wordt een kleuradvies voor jou uitgewerkt. Een volledig traject waarin jij geholpen wordt met alle beslissingen over indeling, kleur, meubels, verlichting en accessoires.

Begeleiding
Het is mogelijk jou te begeleiden bij het uitvoeren van het ontwerp en bij de aankoop van de geadviseerde producten. Daarnaast kan ik voor jou je oude meubels een geheel nieuwe look te geven.

Waarom SUUZ?
Ik creër een prettige leef-, werk-, en/of speelomgeving voor jong en oud. Ik kijk daarbij niet alleen naar wat mooi is, maar ook naar wat betaalbaar is. Met creativiteit kom je een heel eind en uniek zijn is betaalbaar!

SUUZ om jouw winkeletalage in te richten
Ook zo’n moeite om je winkeletalage telkens weer spannend en mooi in te richten. Bel SUUZ&ZO en vraag naar de mogelijkheden: 06 – 26 941 209. 

Save

Pin It on Pinterest

UA-38253019-1