IN DE MEDIA

Tip van Nana Bouwens (Made buy Nana)

(09 april 2012) –Suzanne Mans van het atelier SUUZ&ZO in het Kreatief Pakhuis is een leuke jonge enthousiaste vrouw met een enorme berg creativiteit. Ze is net voor zichzelf begonnen, maar wil alles echt tot in de puntjes hebben geregeld. Haar producten zijn dan ook erg leuk en de kwaliteit hoog. Ze maakt kinderwerkplekken, t-shirts en traktaties op maat. Ze heeft zoveel verschillende motieven en printen dat het kind in jezelf ook weer wakker wordt en je eigenlijk allerlei dingen voor jezelf wil laten maken, maar dat doe je natuurlijk onder het mom dat het zo leuk is voor je kinderen.Open Huis bij het Kreatief Pakhuis aan de Lagedijk

(09 april 2012) – In een ver verleden lagen hier de kwaliteitsdropjes en andere zoethouders van Klene te wachten op de fijnproever. De dropfabriek verhuisde in de jaren ‘90 van de vorige eeuw naar Hoorn. Daarvoor is het een pakhuis van Schipper porselein geweest.

In januari 2009 begon een groot onbekend avontuur: het Kreatief Pakhuis in de voormalige opslag van dropfabrikant Klene aan de Lagedijk in Zaandijk. Na twee jaar en onder meer drie werkplaatsen, een naaiatelier, vijf vergaderzalen, een gezellige keuken en woonkamer verder, is het pakhuis een locatie gebleken die de stoutste verwachtingen overtreft. Bijna dagelijks is er een vergadering, bedrijfsevenement of familiefeest en daarnaast timmert Iwan de Koker in zijn spaarzame ‘vrije’ uren ook nog vele meubels in opdracht.

 


 

SUUZ&ZO

(09 april 2012) –Suzanne was tot voor kort werkzaam als styliste bij een grote winkelketen maar gaat zich nu helemaal richten op haar eigen onderneming SUUZ&ZO. Zij ontwierp het speel-idee ‘Hollandse huisjes’ en de productie daarvan begint inmiddels zo’n grote vlucht te nemen dat het voor haar vrijwel een dagtaak is geworden. In haar nieuwe studio aan de Lagedijk laat ze de fotograaf en verslaggeefster van deze krant enkele voorbeelden zien van dit originele concept.

Het pand heeft nog veel meer creatieve ‘bewoners’, zoals Nana die tassen maakt, een kok en een glas in lood atelier.

 


 

OPEN HUIS BIJ SUUZ&ZO

 

(09 april 2012) –ZAANDIJK – Met een feestelijk open huis op 2de Paasdag maandag 9 april toont Suzanne Mans aan belangstellenden haar atelier SUUZ&ZO, gevestigd in het Kreatief Pakhuis aan de Lagedijk 146B.

Suzanne was tot voor kort werkzaam als styliste bij een grote winkelketen maar gaat zich nu helemaal richten op haar eigen onderneming SUUZ&ZO. Zij ontwierp het speel-idee ‘Hollandse huisjes’ en de productie daarvan begint inmiddels zo’n grote vlucht te nemen dat het voor haar vrijwel een dagtaak is geworden. In haar nieuwe studio aan de Lagedijk laat ze de fotograaf en verslaggeefster van deze krant enkele voorbeelden zien van dit originele concept.

De klant kan kiezen uit verschillende versies zoals het klok- of trapgeveltje, het pakhuis- of molenmodel. Vervaardigd uit MDF met behang, voorzien van een beschermlaag en aan te vullen met een plankje, spiegeltje, kapstokje en allerlei kleurige plastic opbergbakjes. Het huisje kan worden gedecoreerd met bijvoorbeeld grassprietjes, vlinders, insecten en noem maar op. ,,Zo creëer je een eigen kinderplek in de woonkamer, baby- en kinderkamer of de gang,” licht Suzanne toe. ,,Het huisje kan aangepast worden naar de leeftijd en speelwensen van het kind. Denk aan bijvoorbeeld een tekenhuisje, knutselhoek, keukentje, winkeltje of opbergplek bij de commode. Het is echt een leuke tuttelplek voor de kleintjes”. Als moeder van een 3-jarig zoontje spreekt ze uit ervaring.

Bovendien verzorgt Suzanne babyshowers, kindertraktaties en is het de bedoeling in de toekomst workshops te geven. In het Kreatief Pakhuis zijn namelijk talloze mogelijkheden om allerlei activiteiten te organiseren. Wie meer wil weten over de aspiraties van Suzanne Mans en het brede pakket van SUUZ&ZO is op 2de Paasdag van harte welkom tussen 14.00-17.00 uur waarbij gastvrij een hapje en drankje wordt geserveerd. Zie ook: www.suuzenzo.nl of bel (06) 26941209.

 


NU OOK TE KOOP BIJ PUUR ANNA

(07 april 2012) –Per 24 februari 2012 nieuw in de collectie bij Puur Anna te Alkmaar:
Hollandse Huisjes van SUUZ&ZO!

Maak een eigen kinderplek in woonkamer, babykamer, kinderkamer of gang.
Denk eens aan een tekenhuisje, knutselhoek, keukentje, winkeltje, tuttelplek of kapstokje, maar ook erg handig als opbergplek voor bij de commode.
Stel je eigen Huisje samen: kies een model Huisje (tulpgevel, trapgevel, klokgevel of molen), kies een dessin, kies voor een spiegeltje of plankje, kies voor bakjes en/of haakjes, kies eventueel gras met insectenstickers. Hand made in Zaandijk!

 

Pin It on Pinterest

UA-38253019-1